úterý 16. září 2014

Mr and Mrs Kanic ... a manta

Dnešní ponory byly úžasné!!

Dopolední lokalita byl ostrůvek kousek od pevniny, kde byla spousta oblouků, tunelů, průplavů. Mraky mořského života, včetně jednoho lehce metrosexuálního Kanice. Petr se ho vydal fotiti a kdyby se dalo o rybě říci, že se čepíří, tak by se tento kousek čepířil a vystavoval. :)

V rámci Janičky výcviku nás rozdělili, takže jsem strávil den potápění s Pepou. S tím se potápím rád, je s nim sranda, ve vodě toho moc nenakecá, ale nad vodou tu hubu nezavře :)

Druhá lokalita byla "U Kaniců". Ta lokalita na kterou jsme předevčírem díky vlnám nemohli. Obyvatelé byli doma a i se nechali chvíli okukovat. Co ale třeba mně ohromilo daleko více bylo "stádo" sardinek. A do toho majestátně se proplouvající hejno barakud. Kdybych byl Rowlingová, napsal bych že byli jako Mozkomorové kolem Azkabanu, ale protože Rowlingová nesem tak to prostě byly jen barakudy, pomalu proplouvající mezi zejnem ryb nenápadně se porozhlížející po svačině.

Petr s Alešem měli kliku s velkým K, šli z vody mezi poslendími a zahlédli dvě manty. Vrhli jsme se s Pepou jen tak na šnorchlovačku, ale bohužel manta není lampička u postele. Zkrátka někam odpluly :( no nic, zítra je taky den.

Večeře je v režiji Chilli-Con-Carne. Neměl jsme k dispozici svou chilli výbavu, takže to bylo dosti virgine, ale i tak, to sklidilo úspěch.

Pepův bonmot na závěr:
... dej mi peníze na .... no jó, dej mi .. dejmy jsou v komíně...

PS: pokud máte pocit, že Vás zanedbávám s fotkama, tak máte pravdu. Ale, když se podíváte na Amers Facebook, tak minimálně Petr tam dává fotky z ponoru. A to stojí za shlédnutí.

1 komentář:

  1. Pokud máš pocit, že nepíšu komentáře, tak máš pravdu. Ale čtu, závidím a držím palce (ať se daří, jako doteď s příště taky tu mantu ;-),
    David

    OdpovědětVymazat